Communicatieadvies

Je hebt een eigen (midden- en klein) bedrijf. En je communicatie is aardig op orde, al zeg je het zelf. Mooie website, leuke brochures… Toch komt je boodschap niet helder over. En je hoeveelheid klanten laat ook te wensen over. Herkenbaar? Maar zelf te druk met je dagelijkse werk? Ik vertaal jouw communicatievraagstuk naar een praktische oplossing of creatief concept!

Ik help je met:

Van concept naar uitvoering

Hoe vaag je vraag misschien ook is, samen met jou bedenk ik een praktische oplossing. Ik denk graag met je mee en daarbij kun je ervan uitgaan dat ik kritisch ben. Op de doelstellingen, op je budget, op de mogelijkheden en op de effectiviteit van het resultaat. Want gewoon goed is voor mij niet snel goed genoeg, het moet echt kloppen. Dan gaat mijn hart dat vanzelf ook doen. En daarvandaan is de stap naar de daadwerkelijke uitvoering maar heel klein.

Praktisch en uitvoerbaar

Ik hou enorm van communicatie, in woord, beeld en geluid. Maar ik hou niet van blabla. Dus van mij krijg je geen gebakken lucht, maar gewoon no-nonsense communicatieadvies. Niet standaard, maar wel gedegen en praktisch uitvoerbaar. Zodat je direct zelf aan de slag kan en met weinig moeite snel resultaat boekt.

Terug naar boven
UA-63565563-1