Webredactie

Het internet kent momenteel zo’n 40 triljoen actieve webpagina’s. Het lijkt onbegonnen werk om met jouw website nog een beetje op te vallen tussen al die anderen. Toch is dat niet zo. Met goede teksten wordt je website sneller gevonden door Google. En dus door jouw potentiële klanten.

Jouw website heeft dus teksten nodig die duidelijk zijn, doelgroepgericht en geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Want hoe relevanter je websiteteksten zijn en hoe beter ze aansluiten bij de zoekopdrachten in zoekmachines, hoe hoger jouw website scoort in de resultatenlijst.

Besteed het uit!

Maar goede, unieke content maken is hard werken. Dan is het fijn als iemand je kan helpen met het schrijven van je teksten. Die ze SEO-proof maakt en jouw persoonlijke stijl bewaakt.

Ik help je graag bij de webredactie van jouw site. Bij het schrijven van SEO teksten hou ik altijd rekening met de aantrekkelijkheid, leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van je pagina’s. Want een webpagina vol zoekwoorden wordt misschien wel goed gevonden, maar is enorm irritant om te lezen, dus je bezoekers haken ook snel weer af.

Ik kan je helpen met:

  • Creëren (schrijven) en/of redigeren van zoekmachinevriendelijke content
  • Juiste combinaties van trefwoorden (keywords) maken
  • Schrijven van SEO correcte teksten en metabeschrijvingen
  • Opzetten van online FAQ’s, blogs en social media content
  • Opzetten en verspreiden van digitale nieuwsbrieven
  • Analyseren en verbeteren van vindbaarheid en online activiteit
Terug naar boven
UA-63565563-1