Voice-over nodig?

Heb je een passende voice-over nodig voor jouw bedrijfsfilm, commercial, telefooncentrale of instructievideo? Met mijn voice-over stem komt jouw productie tot leven!

Allround stem

Mijn stem is allround en breed inzetbaar. Ik help je graag met het inspreken van je:

Perfecte match

Heb je specifieke wensen voor het script? Jij bepaalt de tone of voice. Wil je het zakelijk en warm? Of juist jong en trendy? Een typetje misschien? Ik ben makkelijk te regisseren en pas mijn stemgeluid altijd aan jouw instructies aan. Daarmee garandeer ik je een perfecte match met jouw productie!

Ruime voice-over ervaring

Al ruim 15 jaar spreek ik verschillende audiovisuele producties in. Je kunt dus vertrouwen op een schat aan ervaring en je productie met een gerust hart bij mij neerleggen.

Tekstredactie

Nog niet helemaal tevreden met je teksten? Ook redactioneel kan ik je de nodige suggesties geven of je teksten volledig (her)schrijven. Kijk eens bij de opdrachten die ik al voor anderen deed.

Eigen studio

Vanuit mijn thuisstudio kan ik binnen 24 uur leveren. Wel zo efficient; het scheelt jou veel tijd en dus geld. Maar natuurlijk is een opname buiten de deur ook nooit een probleem!

Terug naar boven
UA-63565563-1