Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm, promotiefilm of corporate video is een effectief middel om jouw doelgroep kennis te laten maken met je bedrijf. Zo kun je bijvoorbeeld eens een interessant kijkje achter de schermen bieden. Of je enthousiaste medewerkers of klanten aan het woord laten. Hoe dan ook, met je bedrijfsfilm geef je je audiovisuele visitekaartje af.

Voice-over kiezen

De keuze van de voice-over is bepalend voor de uitstraling van je bedrijfsfilm. Hij of zij kan het succes van je video zelfs maken of breken. Een goede voice-over vergroot de geloofwaardigheid (credibility) van je boodschap aanzienlijk. En mensen kopen nou eenmaal eerder iets van je als ze je geloven en vertrouwen in je hebben. Met een onervaren stem daarentegen, loopt je geweldige bedrijfsfilm het risico als een kaartenhuis in te storten… Laat jouw bedrijfsfilm daarom inspreken door een professionele voice-over. Dat biedt je ook nog 7 andere voordelen.

Zij gingen je al voor!

Wil je je bedrijfsfilm of corporate video laten inspreken? Non-profit organisaties zoals scholen, ziekenhuizen en gemeentes kiezen mijn stem voor het inspreken van hun producties om hun doelgroep op een rustige en warme manier uit te leggen waar ze voor staan. Maar ook commerciële partijen weten me te vinden voor het wervend en overtuigend vertellen van hun boodschap. Veel andere bedrijven gingen je dus al voor.

Thuisstudio

Veel van mijn opdrachten voor het inspreken van bedrijfsfilms neem ik in mijn thuisstudio op. Dat scheelt je niet alleen een hoop tijd en geld, je ontvangt ook binnen 24 uur je audiobestand retour in een uitstekende kwaliteit. Maar natuurlijk reis ik ook met alle liefde af naar een opnamelocatie van jouw keuze!

Terug naar boven
UA-63565563-1