Telefooncentrales

Bellen jouw klanten regelmatig naar jouw bedrijf of klantenservice en is er niemand die ze ‘live’ te woord kan staan? Of vind je het prettig als je klanten direct naar de juiste afdeling of medewerker worden doorverbonden? Met een professioneel ingesproken telefooncentrale is het eerste telefonisch contact met je klanten goed geregeld!

Interactive voice response (IVR)

IVR is een telefonische toepassing waarmee opdrachten via de stem of telefoontoetsen door een computer worden uitgevoerd. Met een IVR systeem help je je klanten snel en eenvoudig keuzes te maken en vergroot je de telefonische bereikbaarheid van je bedrijf.

Een vertrouwde stem voor jouw klanten

Veel mensen vinden het prettig om een herkenbare, vertrouwde stem te horen die ze de weg wijst naar de juiste persoon binnen een organisatie. Ik spreek graag de telefooncentrale of IVR voor jouw bedrijf in. Uiteraard in de tone of voice die past bij jouw zakelijke uitstraling, je klanten én je medewerkers. Wil je het zakelijk, warm, uitnodigend, enthousiast? Neutraal of juist hip en trendy? Jij bepaalt hoe het moet klinken en ik spreek het op die manier in!

Terug naar boven
UA-63565563-1