Daar sta ik dan, in de Elsevier!

Een tijdje terug werd ik benaderd door Lizanne Schipper van het weekblad Elsevier. Of ik interesse had in een interview over mijn geld. Mijn geld? Daar heb ik niet zoveel van, dacht ik meteen. Maar dat maakte de journaliste niet uit. Het ging niet om mijn vermogen, maar om de manier waarop ik het uitgaf (hmm, ook niet iets om trots op te zijn…) en hoe ik er aan kwam.Foto artikel ElsevierLizanne had gehoord dat ik voice-over en tekstschrijver ben en “zo iemand hadden ze nog niet eerder gehad” (ze moest eens weten tegen hoeveel concurrenten ik dagelijks moet opboksen, maar dat ik heb ik haar maar niet verteld).

Ach, een beetje exposure kan geen kwaad bedacht ik en dus belde Lizanne een week later terug voor een telefonisch interview. En weer een week later spraken de fotograaf en ik af in een stukje bos bij mij om de hoek. Daar stond ik dan. In mijn glitterjurk, op mijn nieuwe scooter, op een niet heel erg verlaten bospad… Ik voelde me enorm ongemakkelijk, maar het resultaat is een heel leuk artikel in Elsevier nummer 21 (23 mei 2015) in de rubriek M’n goeie geld. Over scooters, vrienden en feesten. En oh ja, over mijn geld dus ;-). Veel leesplezier!

Irma

Voice-over | Tekstschrijver | Communicatiespecialist | Moeder Ik hou van schrijven en spreken. Het liefst met veel overtuiging en passie. En omdat ik weet dat je er ver mee kunt komen, help ik graag anderen om hetzelfde te kunnen doen.

0 Reacties

Je moet ingelogd zijnom een reactie te kunnen plaatsen.

Terug naar boven
UA-63565563-1