Nieuwe website!

Eindelijk! Mijn nieuwe website is al een tijdje live, maar nu is het tijd om hem aan iedereen te laten zien. En wát een verschil met mijn oude site! Tegenwoordig moet je website namelijk echt opvallen. Niet alleen voor je bezoekers, maar vooral voor Meneer Google. En Meneer Google is heel streng. Die hanteert zo’n 200 regeltjes om te bepalen of ‘ie jouw website interessant vindt en dus een beetje hoog in zijn zoekresultaten laat zien. Zo moet je site responsive zijn. En unieke content bevatten. En oh ja, die content moet uiteraard ook nog SEO geschreven zijn.

Nou is dat schrijven van de content natuurlijk niet zo’n probleem voor mij. Maar het bouwen van de site… Aiiii, daar heb ik me toch wel lelijk in vergist. Gelukkig kreeg ik hulp van fijne mensen die technisch beter onderlegd zijn dan ik. Zodat ik me kon richten op wat ik het allerliefste doe: overtuigend schrijven en spreken (en jou helpen dat ook te doen!).

Want ik heb mijn nieuwe website natuurlijk niet alleen voor Meneer Google gemaakt. Integendeel; hij is juist bedoeld voor JOU! Als voice-over, tekstredacteur of communicatieadviseur (of een combinatie van deze drie) lever ik graag een positieve bijdrage aan het succes van jouw bedrijf. Wil je weten hoe? Bekijk eens wat ik al voor andere opdrachtgevers deed. En heb je nog vragen, neem dan gerust contact met me op.

Zo. Nu maar hopen dat Meneer Google mijn nieuwe website een stuk beter vindt. Ik vind hem zelf in ieder geval een stuk béter. En jij, wat vind jij ervan?

Irma

Voice-over | Tekstschrijver | Communicatiespecialist | Moeder Ik hou van schrijven en spreken. Het liefst met veel overtuiging en passie. En omdat ik weet dat je er ver mee kunt komen, help ik graag anderen om hetzelfde te kunnen doen.

0 Reacties

Je moet ingelogd zijnom een reactie te kunnen plaatsen.

Terug naar boven
UA-63565563-1