Wat anderen zeggen

 • Irma heeft als communicatiespecialist een duidelijke visie. Ze is zeer flexibel, maar verliest nooit haar en onze doelstellingen uit het oog. Irma weet wat ze wil en houdt van nieuwe ontwikkelingen en vernieuwing; het nét even anders doen dan anderen. Ze reageert altijd adequaat zodat er geen tijd verloren gaat en de deadlines worden gehaald. Haar communicatieplan voor Mijn Kind en Social Media was 'no-nonsense en to the point'. Geen toeters en bellen, daar hou ik van!

  Wouter den BakkerEigenaar/oprichter Stichting Edelwijs

 • Irma is een betrokken en betrouwbare communicatieadviseur. Ze is heel creatief en heeft het vermogen ingewikkelde communicatievraagstukken om te zetten in verrassende oplossingen. Ze werkt snel en let op de details. Irma weet niet alleen verschillende stakeholders te overtuigen, ze onderhoudt ook een prima relatie met opdrachtgevers en leveranciers. Haar kritische blik en fijne gevoel voor humor maakt dat ik graag met haar samenwerk!

  Gonny EussenMarketing & Communications Manager

 • Irma kan schrijven op een puntige manier, met optimaal bereik van het leespubliek. En ze heeft het vermogen om feedback en adviezen te geven op een ondersteunende, humorvolle en prettige manier. Tijdens het opzetten van mijn blog was Irma van onschatbare waarde voor mij!

  Anita BakkerTrainer/coach en auteur

 • In de afgelopen jaren heb ik met Irma diverse succesvolle audiovisuele producties opgeleverd, variërend van e-learning tot radio- en tv commercials. Irma is een ervaren stemtalent met een prettig, energiek geluid. Ze blinkt vooral uit in precieze timing en het creëren van "chemie" in de studio. Ze kan een tekst in één keer goed neerzetten om het resultaat daarna subtiel te verfijnen tot een belachelijk hoog niveau. Vooral bij commercials (vaak veel woorden in korte tijd) kun je met haar zo het verschil maken. Ik werk heel graag met haar samen. Highly Recommended!

  Paul CupidoSound Engineer/Eigenaar Studio C72

 • Wij werken al een paar jaar met Irma samen en daar zijn we erg tevreden mee! Ze is een professionele voice-over die ook nog eens goed kan tekstschrijven. Ze werkt snel vanuit haar eigen studio, heeft een prachtige warme stem, denkt mee en is flexibel. Irma neemt ons een hoop zorgen uit handen!

  Richard van RooijenEigenaar/oprichter Filmproductiemaatschappij Broerz

Terug naar boven
UA-63565563-1