Wat ik doe

Het helder en overtuigend vertellen van jouw verhaal, dat is wat ik doe. Zowel schriftelijk als audiovisueel. Ik vind het een uitdaging om te zorgen dat jouw boodschap impact heeft. Dat wat jij te zeggen hebt, ook echt overkomt op je lezer en luisteraar. Zodat deze geboeid blijft hangen op je website bijvoorbeeld. Je commercial ‘ingezogen’ wordt. Of je digitale nieuwsbrief van voor naar achter verslindt.

Unieke combinatie

Of je nu een sfeervolle videoboodschap wil laten maken, krachtige teksten nodig hebt voor je website, of leuke communicatie-ideeen kan gebruiken voor een nieuw product, door de unieke combinatie van mijn veelzijdige voice-over stem, treffende teksten en creatieve communicatieadviezen, kan ik je op verschillende communicatieterreinen helpen met het overbrengen van je boodschap.

Doelgroep denken

Arrow and TargetDoor mijn jarenlange ervaring in  marketingcommunicatie bij verschillende opdrachtgevers, weet ik inmiddels hoe een boodschap het beste overkomt op een doelgroep. Ik help je met het bepalen van de pijlen die we nodig hebben om die doelgroep te bereiken. Zodat je niet met hagel schiet, maar met jouw verhaal mensen écht raakt.

Prettig samenwerken

Een mooi product afleveren, daar ga ik voor. Maar prettig samenwerken vind ik minstens zo belangrijk. Duidelijke afspraken en helder overleg, zodat we samen jouw einddoel kunnen bereiken. Ik beschik over een uitgebreid netwerk van professionele fotografen, studio’s, drukkerijen en grafisch ontwerpers. Bijna allemaal zzp’ers en kleine bedrijven, die net zo werken als ik; ze vinden kwaliteit en persoonlijk contact heel belangrijk en lopen nét een stapje harder wanneer dat nodig is.

Terug naar boven
UA-63565563-1